Iru Dünya Kongresi

Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) tarafından 6-8 Kasım 2018 tarihleri arasında Umman-Maskat’ta 70.IRU Dünya Kongresi düzenlenecektir.Ekonomilerin lokomotif sektörlerinden biri olan karayoluyla yolcu ve yük taşımacılığında küresel ölçekte önemli bir rol oynayan ülkemizin ve sektör temsilcilerimizin,anılan Kongrede temsili önem taşımaktadır.

Bu kapsamda ,lojistik yolcu ve yük taşımacılığı ve bilgi teknolojileri sektörlerinde faaliyet gösteren  ülkemiz firmalarının dünya çapında bilinirliklerini ve rekabet güçlerini arttırarak,küresel düzeyde kamu ve özel sektör paydaşları ile bir araya gelme fırsatından yararlanmaları amacıyla çeşitli sponsorluk paketleri hazırlanmıştır.

Konu ile ilgilenen Firmaların Birliğimiz Personeli Elif TANGİ(elif.tangil@ tobb.org.tr) iletişime geçmesi belirtilir.

Üyelerimize Duyurulur