"Her Fabrika Bir Kaledir"

TÜRKİYE-SLOVAKYA EKONOMİ VE TİCARET ORTAK KOMİTESİ I. DÖNEM TOPLANTISI

• 06.02.2024
Değerli üyemiz,

TOBB tarafından iletilen yazıda, Türkiye-Slovakya Ekonomi ve Ticaret Ortak Komitesi I. Dönem Toplantısının Ticaret Bakanı Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat ile Slovakya Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Sayın Dr. Denisa Sakova eşbaşkanlıklarında 21 Şubat 2024 tarihinde Bratislava (Slovakya)'da gerçekleştirileceği bildirilmekte olup, toplantıya ilişkin bir bilgi notu talep edilmektedir.

Toplantıda gündeme getirilmesinde fayda görülen varsa görüşlerinizin Odamıza (tic.san@hotmail.com)  en geç 8 Şubat 2024 tarihine kadar iletilmesini rica ederiz.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi