"Her Fabrika Bir Kaledir"

TÜRKİYE-KOSOVA 1. DÖNEM KEK TOPLANTISI

• 12.02.2024
Değerli Üyemiz,

TOBB tarafından iletilen yazıda, Türkiye-Kosova 1. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı'nın 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde ülkemizde düzenlenmesinin öngörüldüğü belirtilmekte olup toplantıda kullanılmak üzere bir bilgi notu talep edilmektedir.

Söz konu toplantı hazırlıklarında kullanılmak üzere, Kosova ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin varsa görüşlerinizin 14 Şubat 2024 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar Odamıza (tic.san@hotmail.com) iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi